abonneren

Usbstick 9: Lanceerplatform

Plugt u een U3-stick in een pc, dan verschijnt automatisch een handig ‘lanceerplatform' van waaruit u de applicaties op de stick kunt opstarten.Dankzij Portable Start Menu (www.aignes.com/download.htm) is dat ook mogelijk voor gewone usb-sticks, in combinatie met (gratis) software die u onder meer vindt op por
tableapps.com. Na installatie vraagt de tool u dan of u het lanceerplatform (startmenu) te zien wilt krijgen zodra u de stick in de pc hebt geplugd. Om een item in dat startmenu op te nemen, opent u het startmenu, tab Applications, New application en bladert u naar de toepassing op uw stick. Via New folder kunt u ook submappen creëren, zodat uw startmenu overzichtelijk blijft.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord