abonneren

Usbstick 7: Snelheidsmeter

Om ReadyBoost effectief te kunnen gebruiken, moet het geheugen een minimale doorvoer van 2,5 MB/s hebben bij (toevallige) leesoperaties en 1,75 MB/s voor schrijfoperaties. Handig om weten, maar hoe meet u dat?Daar kan Check Flash u bij helpen (www.tinyurl.com/checkflashtool).
In het hoofdvenster van de tool verwijst u naar de stick, waarna u aangeeft welk type test u precies wil uitvoeren. In het informatiepaneel onderaan leest u vervolgens de lees- en schrijfsnelheden in MB/s af. Een standaard lees- en schrijftest (met beperkte testpatronen en één volledige ‘ronde') duurt enkele minuten. De test is niet destructief voor uw bestaande gegevens, maar veiligheidshalve verwijzen we u wel naar usbstick tip 5.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Tips en Trucs, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord