abonneren

Symbian 07: Energieverbruik beperken

Met name recente smartphones met Symbian S60 v5 verbruiken veel energie. Het is raadzaam wat ‘energiebesparende' maatregelen te treffen als u langer dan één dag met uw telefoon wilt werken. Dit geldt ook voor applicaties die periodiek een internetverbinding opzetten, zoals widgets op het startscherm (die informatie vanaf internet raadplegen) of de e-mailapplicatie.
Verder is het raadzaam applicaties na gebruik consequent af te sluiten. Normaliter blijven applicaties open staan. Welke applicaties actief zijn kunt u achterhalen door de menuknop iets langer ingedrukt te houden. Ook nuttig is het aanpassen van de helderheid. Via Instellingen, Telefoon, Weergave kunt u de automatische helderheid uitzetten. Daarmee verschijnt er een schuifbalk om de helderheid handmatig in te stellen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord