abonneren

Adobe Premiere Elements: Plaatsen

Het populaire videobewerkingspakket Adobe Premiere Elements 11 bevat tal van nieuwe functies. Aan de hand van 25 specifieke tips loodsen we je door het programma heen.

Videoclips kun je koppelen aan plaatsen op de wereldkaart. Om dat goed te doen, is het van belang dat je eerst de videoclips in een album selecteert en daarna onderin het beeld klikt op het pictogram Plaatsen. Er opent zich een nieuw venster, met bovenin het beeld de geselecteerde clips. Vul in het zoekvenster de naam in van de plaats waar de videoclips zijn opgenomen. Klik op het groene vinkje om de geselecteerde videoclips aan die plaatsnaam te koppelen en klik op Klaar om terug te keren naar het hoofdvenster.

Tip-5-plaatsen.tif

Videoclips zijn toe te kennen aan plaatsen op de wereldkaart

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Video

Tags: Premiere Elements

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord