abonneren

Adobe Premiere Elements: Bestandsformaat kiezen

Het populaire videobewerkingspakket Adobe Premiere Elements 11 bevat tal van nieuwe functies. Aan de hand van 25 specifieke tips loodsen we je door het programma heen.

De enige manier om te kunnen bepalen welk bestandsformaat je moet kiezen bij het exporteren, is na te gaan waar de video op moet worden afgespeeld. Pas als je dit weet, kun je de juiste keuze maken. Het is sowieso handig om altijd eerst je montage te exporteren naar het bestandsformaat dat overeenkomt met het bronmateriaal. Op die manier kun je de kwaliteit waarborgen en heb je een uitstekend archiefbestand. Dat archiefbestand gebruik je vervolgens om naar andere bestandsformaten te exporteren.

Tip-21-bestandsformaat.tif

Een keuze voor het juiste bestandsformaat kiezen is niet zo moeilijk.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Video

Tags: Premiere Elements

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord