abonneren

Adobe Premiere Elements: Albums

Het populaire videobewerkingspakket Adobe Premiere Elements 11 bevat tal van nieuwe functies. Aan de hand van 25 specifieke tips loodsen we je door het programma heen.

Albums kun je maken door op de groene plus te klikken naast het woord Albums links bovenin het scherm. Aan de rechterkant verschijnt er dan een nieuwe kolom. Voer daar de naam van het album in bij Naam en eventueel de gewenste albumcategorie bij Categorie. Selecteer in het midden van het beeld de videoclips die je in dit album wilt onderbrengen en sleep ze naar de rechterkolom op het tabblad Inhoud. Klik daarna op Ok om het album aan te maken. De albums worden links bovenin het venster getoond. Door op de albumnaam te klikken, worden de bijbehorende videoclips weergegeven.

Tip-3-albums.tif

Je kunt zoveel albums maken als je wilt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Video

Tags: Premiere Elements

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord