abonneren

Abbyy FineReader 11 (1): Updates installeren

Abbyy FineReader is al jaren op de markt en periodiek verschijnt er een nieuwe versie met meer mogelijkheden. Onlangs kwam de elfde editie uit. Voor gebruikers die serieus bezig zijn met het digitaliseren van documenten, is Abbyy al een bekende speler.

Wil je Abbyy FineReader 11 proberen, download dan van de website van Abbyy een gratis testversie die vijftien dagen functioneel is. Abbyy FineReader 11 is voorzien van Nederlandse menu’s. Veel gebruikers vinden het prettig om in de eigen taal met het pakket te werken.

Om optimaal te werken, heb je een scanner nodig. In onze serie tips maken we gebruik van een Canon ImageFormula DR-C125. Deze scanner is voorzien van automatische documentendoorvoer en kan dubbelzijdig scannen. Automatische documentendoorvoer is vooral handig als je meervoudige documenten wilt scannen. Je bespaart hiermee een aanzienlijke hoeveelheid tijd, omdat je niet elke pagina afzonderlijk handmatig hoeft te scannen.

Heb je Abbyy FineReader 11 vanaf cd-rom geïnstalleerd, dan is het zinvol om de beschikbare update voor het programma te downloaden. Met deze update verwijder je een aantal vervelende bugs. Ga naar Help, Nu op updates controleren. Bij het installeren van de update dien je wel nogmaals het serienummer in te voeren. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Tools

Tags: