abonneren

Chatten tijdens het surfen

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Statusupdates
  3. > Chatten
  4. > Installatie
Wil je kletsen met vrienden en tegelijkertijd over het web surfen? Voeg de Facebook-chatclient dan als zijbalk toe aan Firefox!

Het is irritant om tijdens surfsessies telkens een Facebook-tab te openen zodra iemand iets tegen je zegt. Het liefst laat je de huidige webpagina natuurlijk openstaan, terwijl je gezellig terugbabbelt. Je leest tijdens het gesprek dan bijvoorbeeld even het laatste nieuws door of speelt een online spelletje. Facebook biedt zelf een desktopprogramma waarmee je kunt chatten. Hoewel dat iets prettiger werkt vergeleken met de geïntegreerde chatclient op www.facebook.com, is switchen tussen verschillende dialoogvensters helaas nog altijd onvermijdbaar. Om dit soort ellende te voorkomen, integreer je eenvoudig een Facebook-balk in Firefox. Je vrienden zijn aan de rechterkant op ieder moment bereikbaar, terwijl je onbelemmerd over het web beweegt. Bovendien hoef je ook voor overige activiteiten het sociale netwerk niet meer apart te openen. Statusupdates, vriendschapsverzoeken, meldingen en berichten volg je namelijk eveneens eenvoudig vanuit de zijbalk.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Workshop, Sociale netwerken

Tags: workshop

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord