abonneren

Windows Phone 7: Synchronisatieopties

Heb je een Windows Phone of wil er binnenkort eentje aanschaffen? Met onderstaande handige tips haal je nog meer uit je smartphone!

Als Zune en de Windows Phone zijn ingesteld, kom je in een werkvenster terecht dat je vaker zult zien: de Zune-startpagina voor de mobiele telefoon. Zoals je ziet, worden merk en type van je telefoon meegenomen. Ook de eerder toegekende naam staat erbij. We kijken nu vooral naar de Synchronisatieopties, want daarmee ga je bepalen hoe Zune en je toestel met elkaar moeten omgaan. Het meeste gebeurt al automatisch op het moment dat Zune en de Windows Phone hernieuwd contact maken met elkaar. Bovenin beeld zie je dat je via Zune, met de knop Collectie, direct bij de multimediabestanden kunt komen die op je mobiele telefoon staan.
Als de telefoon up-to-date is, word je voor de eerste keer geconfronteerd met een startscherm dat vol staat met allerlei pictogrammen. Misschien is “blokken” een betere typering. Achter elk blok zit een app. De apps die je toch nooit gebruikt, kun je naar de achtergrond verplaatsen door er iets langer, aanhoudend op te drukken. Rechtsboven in beeld verschijnt dan een knop waarmee je het blok van het startscherm kunt verwijderen. Maak van deze mogelijkheid gebruik om het startscherm stevig op te schonen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Smartphones

Tags: Windows Phone 7

Laatste reactie