abonneren

Xilisoft DVD Ripper Platinum 4.0.95

Met converteerprogramma's kunt u uw dvd-video's bekijken en beluisteren op alternatieve afspeelapparaten, zoals de mobiele telefoon, de iPod of de pda. We hebben Xilisoft DVD Ripper Platinum voor u getest.

Xilisoft DVD Ripper Platinum is goed te vergelijken met ImTOO DVD Ripper en dat is logisch, want beide dvd-videoconverters komen uit dezelfde programmeerkoker. Wat Xilisoft DVD Ripper Platinum onderscheidt is het grote aantal extra bestandsformaten dat wordt ondersteund. U kunt het afspeelformaat zo gek niet verzinnen of Xilisoft DVD Ripper Platinum kan ermee overweg! De vraag is of dat grote aantal bestandsformaten wel zinnig is, want een dvd-video zal niet snel voor webdoeleinden worden gebruikt. Xilisoft DVD Ripper Platinum is akelig compleet en het distillaat naar 320x240 is bepaald optimaal te noemen. Het is een conversietool die zowel de beginnende als de gevorderde liefhebbers van dvd-video zal aanspreken: de beginnende liefhebber omdat er weinig kennis nodig is om een dvd-video te rippen, en de gevorderde liefhebber omdat er enorm veel schroefjes kunnen worden aangedraaid.

PluspuntenConclusie
  • dvd-video rippen is gemakkelijk
  • vele instellingen zijn aan te passen
  • ondersteuning van veel formaten
Xilisoft DVD Ripper Platinum is een uitermate handige tool voor iedereen die zijn dvd-video's wil bekijken dan zijn dvd-speler.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags: