abonneren

Tomtec Ultimate 10

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Tomtec biedt goedkope tablets nu met Android 4.0.3. De Ultimate 10 heeft een 9,7 inch ips-scherm in 4:3 beeldverhouding met 1024 x 768 pixels. Wel is het tablet met 730 gram behoorlijk op gewicht.
Score
60
  • Pluspunten
  • gps
  • ips-scherm
  • Minpunten
  • zwaar

None

Een redelijke tablet voor een redelijke prijs voor een niet te veeleisende gebruiker.

Het scherm heeft een redelijke kwaliteit met een goede kijkhoek. Ook bij deze tablet doet Android 4 het prima. Het touchscherm reageert goed op commando’s.

Prestaties
Wonderlijk genoeg zijn de door ons gemeten grafische prestaties het laagste van de drie Tomtec tablets. De algemene prestaties zijn redelijk en voldoende voor het browsen, spelen van een spelletje als Angry Birds of het afspelen van een video. Dat gaat voor alle gebruikelijke videoformaten prima. De tablet heeft een hdmi-aansluiting voor afspelen op een groot scherm. Helaas verdwijnt het beeld dan van de tablet, waardoor bedienen vrijwel onmogelijk wordt.

De camera aan de achterzijde levert matige kwaliteit foto’s als er voldoende licht is. De camera aan de voorkant is vooral geschikt voor chatten. De aanwezige 4 GB opslagruimte kan met een micsosdkaartje worden uitgebreid.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Review, Tablets

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie