abonneren

TMPGEnc Dvd Author 3

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
U bent allang geen uitzondering meer als u van vakantie terugkeert met ruim duizend foto's en zeven uur aan videomateriaal. Maar dan?

Wilt u in de toekomst nog kunnen genieten van deze vastgelegde herinneringen, dan is het zaak een mooie selectie te maken en die op dvd te branden. Een dvd-authoringpakket kan u daarbij helpen. We gaan een vakantie-dvd maken met als extra een foto dia show met TMPGEnc Dvd Author 3 van Pegasys.

De makers van dvd author 3 houden niet van omslachtigheid. Alles is erop gericht om snel resultaat te leveren. Dvd author is vroeger ontstaan om dvd's om te zetten naar divx-bestanden. Illegale dvd's konden door dit programma eenvoudig worden voorzien van bijpassende ondertiteling. Tmpgenc dvd author importeert alles behalve de nieuwe hd-bestandsformaten. Afbeeldingen kunnen individueel of per folder worden geïmporteerd en dat vinden we erg handig. Er zijn minimale functies om bestaand videomateriaal te bewerken. Wel kunt u extra ondertiteling toevoegen of extra audiotracks. Het aanbod aan menu's is beperkt, maar op de website van Pegasys kunt u meerdere menu's en buttons downloaden. De navigatie van het menu kunt u geheel naar eigen hand zetten. Bent u klaar, dan kan het programma een test uitvoeren of alles goed is gelukt. Afbeeldingen kunnen niet op de dvd worden gearchiveerd, waardoor u een alles-in-één archivering mist. Tmpgenc dvd author kan niet branden naar blu-ray.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • handig afbeeldingen importeren
  • extra soundtracks en ondertitels toe te voegen
  • geen HD ondersteuning
  • minimale bewerkingsfuncties
  • geen blu-ray ondersteuning
Hoewel dvd author 3 hier en daar prettig werkt, kan het pakket niet opboksen tegen de concurrentie.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord