abonneren

Slideshow for YouTube 6

Snel uw vrienden of familie mee laten genieten van de door u gemaakte foto's? Dat kan nu met Aquasoft Slideshow for YouTube. Met dit gratis programmaatje maakt u in een aantal stappen een complete fotoshow met muziek, overgangen, teksten en effecten, die u rechtstreeks plaatst op YouTube.

Slideshow for YouTube is erg uitgebreid voor een gratis product. Behalve foto's, kunt u tal van videoformaten importeren en gebruiken in uw fotoshow. De foto's en video's worden op een beperkte tijdlijn gezet en u kunt de volgorde veranderen op een apart storyboard. Dit werkt allemaal heel simpel.

De geïmporteerde foto's kunt u bewerken. Behalve de standaard rotatie, crop- en flipopties, kunt u de foto's ook optimaliseren met verschillende kleurcorrectiemogelijkheden, belichtingsinstellingen en contrastaanpassingen. U kunt de foto's op de tijdlijn voorzien van overgangen en effecten. Er is veel keus en prettig is dat u het resultaat direct te zien krijgt. Wilt u liever niet handmatig alle overgangen plaatsen, dan kunt u ook een selectie maken van de leukste overgangen en die automatisch toekennen. Dit kan niet met de effecten. Die moet u een voor een toekennen aan de individuele foto's. De effecten past u eenvoudig aan door erop te rechtsklikken. De fotoshow kunt u voorzien van muziek, titels en bewegingspaden. Er zijn meer dan 150 teksteffecten om uw titels te verrijken. Van de muziek kunt u het volume aanpassen. Een minpuntje is de werking van de tijdlijn. U kunt alleen door de tijdlijn navigeren door de foto's, die als blokken worden weergegeven, individueel met de muis aan te klikken. Het afspelen werkt prima in de losse speler, waarna u het geheel kunt uploaden naar YouTube.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • gratis
  • veel mogelijkheden
  • simpel
  • matige tijdlijnnavigatie
Slideshow for YouTube is een prima programma om snel leuke fotoshows te maken. Het kan veel en is simpel in gebruik. Een echte aanrader!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord