Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Screenhunter 5 Pro

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Maakt u regelmatig screenshots? Dan is ScreenHunter 5.0 Pro, met bergen opties en enkele aardige extraatjes, misschien iets voor u.

Werken met de printscreen-knop en Paint heeft zo zijn beperkingen bij het maken van een screenshot. DirectX-inhoud, filmpjes en dergelijke worden bijvoorbeeld zwart. Met een speciaal programma als ScreenHunter omzeilt u dit soort problemen.

Bij het maken van een afbeelding van hetgeen er op uw scherm gebeurt, komt soms nog heel wat kijken. Daarom zit deze Pro-versie vol met opties. We lopen ze even met u door. U kunt plaatjes schieten van een rechthoekig gebied, een object of venster -mét autoscrollfunctie, zodat u ook lange webpagina's ineens kunt vastleggen, meerdere objecten tegelijkertijd, tekst uit een venster, een volledig scherm, DirectX (sommige screensavers en de meeste spellen), van een filmpje of een zelf te tekenen gebied. U kunt kiezen uit één knop of toetsencombinatie om een dump te maken, maar u kunt ook elk van de opties een eigen sneltoets toekennen, wat wel zo gemakkelijk is.

Het maken van een dump kan bovendien van meerdere monitoren tegelijk, met of zonder de muisaanwijzer, met meerdere aanwijzers, met een watermerk of met een rand. Verder biedt ScreenHunter een timer en kan het meerdere afbeeldingen op ingestelde intervallen maken. Zelfs een complete planner/agenda ontbreekt niet.

Er is nog meer. Bijvoorbeeld de heel aardige image-editor en -viewer die een dump automatisch naar een printer, e-mail of bestand stuurt. Alle gangbare bestandsformaten worden ondersteund en Screenhunter 5.0 Pro is zelfs in staat scanners aan te sturen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • zeer veel opties
  • handige extra's
  • hoe vaak maakt u screenshots?
Screenhunter 5 Pro biedt u alles om succesvol screenshots te maken van alles wat u maar wilt. De enige vraag die wij hebben is: Hoe vaak doet u dat?

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie