abonneren

Review: Philips WeCall de conferentiespeaker

Hoe vaak komt het niet voor dat je iemand wil raadplegen, maar diegene is niet bereikbaar of buiten de deur. Philips WeCall biedt de oplossing!
Score
80
  • Pluspunten
  • Bruikbaar via usb en Bluetooth
  • Goede geluidskwaliteit tijdens vergadering
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit muziek valt tegen
  • Geen tablet-apps

None

Voorzien van vier ingebouwde microfoons, microfoon kan tijdelijk uitgezet worden, WeCall is overal te gebruiken tot een afstand van 5 meter, ook te gebruiken als externe speaker of microfoon, helaas valt de muziekkwaliteit tegen en zijn er geen tablet-apps beschikbaar.

Lees ook: Review: Muziek terwijl je werkt? Dat kan met Denon Envaya

Slechte verbinding

Via Skype, Facetime of Hangouts maak je eenvoudig verbinding, maar dan blijkt vaak de verbinding van slechte kwaliteit te zijn. De andere kant is amper te verstaan en als er meerdere mensen in de ruimte zijn aan de andere kant, zijn de sprekaers ook vaak heel slecht te verstaan. Philips heeft met de WeCall een doeltreffende oplossing: een speciale, draagbare conferentiespeaker.

Een conferentiespeaker

Een conferentiespeaker is iets anders dan een gewone Bluetoothspeaker. De WeCall is namelijk voorzien van vier ingebouwde microfoons. Hierdoor kun je – bijvoorbeeld bij een conference call – de sprekers in de ruimte vanuit alle hoeken goed verstaan, tot een afstand van 5 meter. Aan de bovenkant zit ook een knopje om de microfoons tijdelijk uit te schakelen, zodat je even kunt overleggen zonder dat de andere kant kan meeluisteren.

Overal gebruiken

De WeCall kun je dankzij de ingebouwde accu overal plaatsen, en net als vrijwel alle mobiele apparaten kun je ook de WeCall opladen via usb. Bijzonder is echter dat wanneer je hem op die manier aansluit, je hem ook kunt gebruiken als externe speaker of microfoon. Philips geeft aan dat je hem ook kunt gebruiken voor het afspelen van muziek, maar als dat je doel is, zijn er veel betere speakers te koop, bijvoorbeeld de eerder genoemde Denon Envaya.

Voor meer informatie: www.philips.nl

Geschreven door: Chabelli Stoekenbroek op

Category: Review, Speaker(dock)s

Tags: Philips, philips we call android, philips wecall bluetooth conference speaker, ipad wecall philips, philips wecall bluetooth conference speakerphone, philips wecall bluetooth speakerphone, philips wecall, philips wecall conference speaker

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord