abonneren

Review: Muziek terwijl je werkt? Dat kan met Denon Envaya

Een lekker bakje koffie, een fijne stoel en een tafel. Meer heb je niet nodig om een goede werkplek te maken. Nou, misschien ook nog een lekker muziekje. De speakers van de gemiddelde tablet zijn vaak van minimale kwaliteit. Er komt geluid uit, maar je hoeft geen audiofiel te zien om te omschrijven als een schel geluid zonder enige detectie van basgeluiden.
Score
80
  • Pluspunten
  • Verschillende kleuren speakercovers meegeleverd
  • Goed en, krachtig geluid
  • Minpunten
  • Usb-aansluiting niet geschikt om muziek af te spelen
  • Zwaar (1,25 kilo)

None

Binnen en buiten te gebruiken, meerdere apparaten op aansluiten, als externe speaker te gebruiken en accu voor ruim tien uur.

Lees ook: Review: Sony WG-C20, draadlood datamaatje

Perfecte oplossing

De Denon Envaya is dan een perfecte oplossing, een mobiele Bluetooth speaker uit de hogere klasse. Met een gewicht van 1,25 kilo is hij zwaarder dan de gemiddelde tablet, maar dat vertaalt hij dan ook in een echt krachtig geluid. Denon levert verschillende speakercovers mee, zodat je ‘m qua kleur aan je omgeving kunt aanpassen.

Binnen-en buiten dienst

Zowel in een kamer als buiten doet hij prima dienst. Je kunt er tot acht apparaten op aansluiten en door de ondersteuning van de AptX-codec klinkt hij bij muziekbestanden die niet al te zwaar gecomprimeerd zij nog net even beter. Je kunt hem aansluiten via de NFC-functie van je tablet. Behalve via Bluetooth kun je hem ook gebruiken als externe speaker voor andere apparaten, maar Denon levert het benodigde kabeltje helaas niet mee. De ingebouwde accu is goed voor een ruim werkdag (10 uur) muziek en via de usb-aansluiting kun je ook andere apparaten laden, maar helaas geen muziek afspelen.

Voor meer informatie: www.denon-hifi.nl

Geschreven door: Chabelli Stoekenbroek op

Category: Review, Speaker(dock)s

Tags: denon envaya prijs , speakers voor tablet , speaker voor tablet, pcm denon envaya review , bluetooth speakers voor tablet , denon envaya speakers tablet , draadloze speakers voor tablet , denon envaya speakers , denon envaya review, denon envaya

Nieuws headlines

Laatste reactie