Review: Mophie PowerStation XL

Bij het schrijven van een artikel over accessoires komen er veel producten aan ons bureau voorbij, zowel complex als simpel. Aan die laatste categorie voldoet de Mophie PowerStation XL, een externe accu voor je mobiele apparatuur.
Zwaargewicht onder de laders, toch vrij prijzig, maar daarentegen kan hij de tablet snel opladen en eventueel andere apparaten, heeft een grote capaciteit en er wordt een usb-kabeltje bijgeleverd.
10
Score
100
Score: 100
  • Pluspunten
  • Enorme capaciteit (12.000 mAh)
  • Snelladen via twee 2,1A aansluitingen
  • Minpunten
  • Zwaar (439 gram)
  • Prijzig

Lees ook: Acer kondigt nieuwe Chromebook aan met accuduur van 13 uur

Een type product dat absoluut niet met de originaliteitsprijs naar huis gaat, maar toch zijn we razend enthousiast over dit product. Want al die tablets zijn allemaal heel erg handig en mooi, maar als ze leeg zijn, dan heb je er natuurlijk niets meer aan.

Inhoud van de Mophie PowerStation XL

De Mophie PowerStation XL weegt 439 gram en dat maakt hem een zwaargewicht onder de laders. Dat is niet zo gek, want hij heeft een capaciteit van maar liefst 12.000 mAh. Dat is voldoende om twee tablets of andere apparaten snel op te laden. De poorten kunnen op maximaal 2,1A laden en dat betekent dat de accu van je apparatuur (ook je telefoon) supersnel weer geladen is; de meeste laders doen dat namelijk maar op 1A. Hoewel dit zeker niet de goedkoopste noodaccu is die verkrijgbaar is, is het wat ons betreft wel de meest onmisbare accessoire die we in dit artikel bespreken. De Mophie PowerStation XL wordt zonder veel extra’s geleverd, alleen een micro usb-kabeltje om hem zelf op te laden tref je in de doos aan.

Voor meer informatie: www.mophie.com

Geschreven door: Chabelli Stoekenbroek op

Category: Review, Voedingen

Tags: Mophie, mophie powerstation xl manual , accu voor ipad, mophie powerstation xl, accu android, mophie accu voordelen, mophie powerstation xl output , mophie powerstation xl charging time, mophie powerstation xl review, extra accu voor ipad , accu voor windows