Review: Eminent EM1111HUB

Het is misschien wel het goedkoopste product dat we in dit artikel bespreken, maar daardoor juist erg interessant en bijna onmisbaar voor bijna iedereen.
Vier extra aansluitingen, een micro usb-aansluiting, voor Android-of Windows-tablet beschikbaar en erg lage prijs.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Micro usb-aansluiting
  • Goedkoop
  • Minpunten
  • Geen usb 3.0-aansluiting
  • Voor Apple-gebruikers minder interessant

Lees ook: 'Malware ook te verspreiden via USB-toetsenborden en muizen'

Meerdere apparaten aansluiten

De Eminent 4 Port usb Hub EM1111 is een adaptertje waarmee je een usb-aansluiting vertakt naar in totaal vier extra aansluitingen. Reuze handig als je tablet te weinig usb-aansluitingen heeft en je meerdere apparaten tegelijkertijd wilt aansluiten. De adapter is lekker compact, want de uitgangen zijn als losse kabeltjes aan de connector gehangen. Een van de vier aansluitingen is geen standaard vrouwelijke usb-aansluiting, maar een micro usb-aansluiting. Hierdoor kun je een tablet of smartphone eenvoudig met je pc of of tablet verbinding om hem op te laten of om bestanden uit te wisselen.

Combinaties

Leg hem op je bureau en combineer hem bijvoorbeeld met een Windows-tablet, sluit op twee van de aansluitingen een toetsenbord en muis aan en dan hou je er nog een over voor andere apparaten. Ideaal voor iedereen met een Android- of Windows-tablet, maar Apple-bezitters vallen buiten de boot. Het belangrijkste nadeel van dit kabeltje van Eminent is dat hij geen usb 3.0-ondersteunt, maar gezien de lage prijs die Eminent rekent, is dat geen al te groot probleem. Al met al een erg handige accessoire die eigenlijk niet in je tas of op je bureau mag ontbreken.

Voor meer informatie: www.eminent-online.com


Geschreven door: Chabelli Stoekenbroek op

Category: Review, Voedingen

Tags: Eminent, eminent usb windows, goedkope usb stick, eminent em1111, eminent review pcm , eminent review, eminent usb hub, pcm eminent review, eminent em1111hub, eminent micro usb , review eminent, eminent usb android