}
abonneren

Readdle’s Documents

We bezoeken websites, lezen nieuwsberichten, volgen rss-feeds en gebruiken sociale nieuwsaggregators, maar we hebben niet altijd de gelegenheid om alles ook direct te lezen. Gelukkig zijn er webdiensten en applicaties die dergelijke teksten bewaren, zodat we ze op een ander moment kunnen lezen.
6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Minpunten

De gratis applicatie Readdle’s Documents voor iOS is een erg handig programma voor het bewaren, organiseren en weergeven van webpagina’s, afbeeldingen, pdf- en tekstbestanden en eBook-bestanden (ePub en FB2). Ook het afspelen van flash en video- en geluidsbestanden behoort tot de mogelijkheden.

We kunnen bestanden downloaden van iCloud, Google Drive, Dropbox en andere clouddiensten. Ook ftp, sftp, WebDAV worden ondersteund. We kunnen de bestanden op het iOS-apparaat bewaren of verplaatsen naar een server of clouddienst, of versturen via e-mail. Met mappen kan je alle bestanden in Documents goed organiseren. Zeer handig is de optie om mappen en bestanden te comprimeren en te bewaren als zip-bestand.

Met de interne webbrowser kan je zoeken naar interessante content en webpagina’s bewaren. Een speciale tekstweergave heeft Documents niet, maar we kunnen de pagina bewaren als pdf-, webarchive- of html-bestand. Websites die je vaker wilt bezoeken kan je als bookmark toevoegen.

Documents biedt diverse functies voor het redigeren van tekstdocumenten: je kunt annotaties in een document plaatsen, bladwijzers bewaren, tekst markeren, onderstrepen of doorstrepen in verschillende kleuren. Dergelijke toevoegingen aan het document zijn snel terug te vinden in een overzichtelijk paneel.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags: read later

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI