abonneren

Quick Heal Total Security

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
India is een land waar de IT-sector booming is. Ontwikkelaar Cat is alweer een tijdje bezig met aardige antivirusproducten. Hoe goed is hun securitysuite?

India is een land waar de IT sector booming is. Cat is alweer een tijdje bezig met aardige antivirusproducten. Hoe goed is hun security suite?

De antivirusmodule scant vrij vlot, maar vooral oudere virussen worden dan ook niet opgespoord. In de meeste gevallen is dat geen probleem. De antispam is goed te configureren en laat zelden spam door. De bescherming tegen spyware kon beter, ongeveer één vijfde wordt op dit onderdeel gemist.

Pop-ups en banners worden geweerd tijdens het surfen onine, maar ouderlijk toezicht ontbreekt. De software is redelijk goedkoop en op elke extra licentie krijgt u dertig procent korting. Alleen jammer dat Cat nog geen Nederlandse distributeur heeft. In de winkels komt u Quick Heal dan ook niet tegen en u bent dus aangewezen op de webshop.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Alle modules presteren vrij goed.
  • Scannen gaat redelijk snel.
  • Nog geen Nederlandse leverancier.
Quick Heal Total Security is een aardige suite en een goede middenmoter. Helaas bent u aangewezen op online shops en kunt u niet even naar de winkel om de hoek lopen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Security

Tags:

Laatste reactie