PayPal voor Windows Phone

Hoewel het bedrijf voor webbetalingen in Nederland lang niet zo populair is als bankstandaard iDeal, weet PayPal met innovatieve services veel verkopers aan zich te binden. Een uitbreiding naar Windows Phone kon dus niet lang op zich laten wachten.
Op dit moment is de PayPal-app vrij eenvoudig, maar de minimale functionaliteit wordt wel geboden. Bovendien is de app in het Nederlands beschikbaar.
7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Nederlandse taal
  • goed vormgegeven
  • Minpunten
  • weinig meer dan betalen

PayPal voor Windows Phone is eenvoudig en richt zich op beheer en betaling. Je logt in met je PayPal-account en krijgt direct je accountoverzicht te zien met saldo en laatste transacties. Na het inloggen kun je eenvoudig een betaling doen via PayPal of een betalingsverzoek versturen. Ook mogelijk is het toevoegen van een nieuwe creditcard of een foto aan je PayPal-profiel.

De app wil graag je locatiegegevens weten om “betere diensten” te kunnen bieden, wat waarschijnlijk slaat op de zoekondersteuning voor verkopers in de buurt die de mobiele betalingsmogelijkheid PayPal Here ondersteunen. Die winkels vind je op dit moment echter alleen in de VS en enkele andere landen, Nederland en België worden nog niet bediend.

Platform: Windows Phone

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Review, Windows Phone

Tags: paypal