abonneren

Nimbuzz

Nimbuzz is een chatclient van Nederlandse bodem die vooral overtuigt door het grote aantal platforms waarop het beschikbaar is. Ook de nieuwe Windows Phone-app ziet er prima uit.

None

De ingebouwde chatclient van Windows Phone kan al overweg met Windows Live Messenger en Facebook Chat. Wie graag een nettere interface wil, of ook contacten met Google Talk of Yahoo wil bereiken, heeft aan Nimbuzz een prima app.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • chatlogs, afbeeldingen delen
  • blijft online
  • Minpunten
  • Nimbuzz-account verplicht

Bij het opstarten moet je inloggen met een Nimbuzz-account, dat je direct vanuit de app kunt maken. Je kunt dan direct aan de slag met het toevoegen van je Nimbuzz-vrienden, maar je maakt meer kans op een gesprek als je accounts met andere chatdiensten toevoegt. Nimbuzz ondersteunt Google Talk, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger en Facebook Chat.

Vanuit een grote lijst met contacten kun je direct een gesprek beginnen. Handig is dat Nimbuzz online kan blijven, zelfs als je de telefoon vergrendelt (mits je dit in de opties instelt). Ook is er een functie voor chatlogs en kun je afbeeldingen delen. Chatfanaten kunnen in de app nog extra functies krijgen, zoals avatars (zowel betaald als gratis). 

Platform: Windows Phone

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Review, Windows Phone

Tags: nimbuzz