abonneren

My Screen Recorder Pro

My Screen Recorder Pro is schermopname software in de categorie 'betaalbaar'. Maar in deze categorie behoort hij wel tot de duurste. Hoewel de kwaliteit van de schermopname prima is, vallen de overige mogelijkheden wat tegen.

Uitgebreid de opgenomen beelden bewerken is er bijvoorbeeld niet bij. Zelfs achteraf commentaar inspreken, terwijl de video loopt, is niet mogelijk. Wel kunt u een audiobestand importeren. Handig is de optie om de video op te knippen, bijvoorbeeld om aan het begin en aan het eind overbodige beelden te verwijderen. Nuttig is de mogelijkheid om video's aan elkaar te lassen, bijvoorbeeld om een standaard beginscherm toe te voegen aan uw video. Het is mogelijk de muisbewegingen extra te benadrukken door de cursor te voorzien van een geel rondje.

Bijzonder is de 'videorecorderoptie'. My Screen Recorder Pro is zo te programmeren dat deze op een bepaalde dag en tijd een schermopname maakt. U kunt zelfs opgeven welke internetpagina het programma dan moet openen. Dat kan een pagina zijn waarop een live-uitzending is te zien. Ook handig is dat u een uitvoerbaar exe-bestand kunt maken van uw video. Een video kan ook automatisch via ftp op internet worden geplaatst. MyScreenRecorder slaat de videobestanden op in avi, Windows media of flash.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • schermopname kwaliteit is goed
  • video's zijn aan elkaar te lassen
  • video's zijn op te slaan als executables
  • opslag in flash mogelijk
  • mogelijkheden erg beperkt
  • prijzig voor zijn categorie
My Screen Recorder Pro werkt redelijk eenvoudig, maar de mogelijkheden zijn te beperkt om tot een hoge score te komen. Zo is het toevoegen van teksten of markeringen aan de video's er niet bij. Daarmee is het een vrij basaal programma waarvoor u wel € 68 moet neertellen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord