abonneren

Music Angel

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Importeur Dutch Extras is zelf bijzonder enthousiast over de Music Angel. Wij zijn - zoals het hoort - enigszins sceptisch, het is immers maar een luidsprekertje. Totdat we het geluid horen...

Dutch Extras heeft de exclusieve import rechten verworven van de Music Angel, een kleine, draagbare speaker waarmee muziek vanaf een usb-stick, micro sd-kaart, mp3-speler of mobiele telefoon afgespeeld kan worden.

De Music Angel is slechts 16,2 centimeter breed en vijf centimeter hoog en diep. Des te meer verrast zijn we door het volume dat de speaker voortbrengt. De Music Angel kan behoorlijk hard de verschillende mp3's afspelen en doet dit zonder de muziek storend te vervormen of te ruisen. Wel komt de muziek het best tot zijn recht in een hoek, zodat het geluid weerkaatst wordt. We hadden dan ook liever klepjes aan de zijkant gezien om zo het geluid enigszins te sturen, maar qua design is dit wellicht lastig te realiseren. Als u de Music Angel niet in een hoek zet, is het geluid nog steeds mooi, maar klinkt het minder vol.

De Music Angel kan op drie manieren muziek afspelen: via een usb-stick, line-in-ingang of vanaf een micro-sd-geheugenkaart. Daarnaast beschikt de Music Angel over een FM-radio, waarbij de meegeleverde line-in-stekker gebruikt kan worden als antenne.

Handig is dat de Music Angel voorzien is van een interne accu die via usb is op te laden. We vinden het alleen wel jammer dat een indicator van de batterijstatus ontbreekt. Zo weet u dus niet hoeveel tijd de accu nog mee kan gaan of in hoeverre deze is opgeladen.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • prima geluid
  • interne accu
  • geen batterijindicatie
De Music Angel is een bijzonder handige portable speaker met een kraakhelder geluid. In deze prijsklasse zult u niet snel dezelfde kwaliteit en mobiliteit vinden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Speaker(dock)s

Tags: