abonneren

Movie Collector 5.6 PRO

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Semi-professionele databases zijn leuk voor de knutselaar, kleine ondernemer of club. Maar ook voor thuis kan een database handig zijn. Maar dan liefst een supersimpele! En dat soort databases zijn er, bijvoorbeeld voor het bijhouden van uw films, boekenverzameling of muziekcollectie.

Collectorz maakt kant en klare databaseprogramma's in soorten en maten. Boeken, spellen, muziek, games, strips, mp3's, foto's en films - Collectorz heeft voor al uw verzamelingen een oplossing. Als technologie freaks die sinds de introductie van het formaat al dvd's verzamelen en alweer bezig zijn met blu-rayschijfjes kiezen we Movie Collector uit het assortiment, dat inmiddels is aanbeland bij versie 5.6. Zo is er de mogelijkheid om slechts een titel in te voeren, waarna op de site van de IMDB (Internet Movie Data Base) en de eigen collectorz.com-site gezocht wordt naar mogelijke hits. Met een muisklik worden dan alle gegevens van de betreffende film gedownload en opgeslagen, inclusief boxshot.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • zeer simpele invoer
  • IMDB-link
  • uitleenmenu
  • meerwaarde van de Pro-versie is beperkt
Filmliefhebbers kunnen met het grootste gemak hun films in deze database stoppen. Het programma is gemakkelijk in gebruik en heeft zelfs een uitleenmenu.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Tools

Tags:

Laatste reactie