abonneren

Kred

Het bijhouden van alle updates op social media is tegenwoordig bijna een dagtaak. Social mediadashboards bieden een uitkomst: ze verzamelen de berichten uit diverse netwerken en plaatsen ze overzichtelijk bij elkaar.

Deze dienst komt op het eerste gezicht over als een echt dashboard, met allerlei vakjes en vensters waarin info is af te lezen, maar al snel valt op dat Kred compleet anders is. Je social-mediastreams worden niet getoond, maar het gaat de dienst meer om het uitdelen van Kred-punten. Vergelijkbaar met de likes van Facebook. Met elke tweet en elke Facebook-update kan je Kred-punten verdienen en die zeggen iets over hoeveel invloed je hebt op je volgers. Dat is allemaal best leuk als je bereid bent om je erin te verdiepen, voor anderen maakt dit het gebruik van de tool onnodig gecompliceerd. De dienst lijkt bovendien nog lang niet uitontwikkeld. Zo geeft de site regelmatig fouten op pagina’s (bijvoorbeeld een 501-fout, bad gateway). Kred kan zich qua gebruiksvriendelijkheid duidelijk nog niet meten met de grote diensten uit deze test.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Sociale netwerken

Tags: dashboards, kred

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord