}
abonneren

Kaspersky Internet Security 6.0

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Kaspersky Antivirus was een goed product. Zet Kaspersky deze trend voort met de nieuwste versie van hun Internet Security? Er is maar één manier om daar achter te komen; een grondige test!
7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Minpunten

Hackers, virussen, spyware en spam worden buiten de deur gehouden. Hackers en virussen worden zeer goed geblokkeerd, spam en spyware wat minder goed. Een kwart van de spyware blijft onontdekt en ook redelijk wat spam vind zijn weg naar onze mailbox. Zeer tevreden zijn we over de reactietijd van Kaspersky. Zeer snel nadat een nieuw virus ontdekt is hebben de knappe koppen er alweer een remedie in de vorm van een update voor bedacht.

De adviesprijs is met bijna zeventig euro wat hoog, maar daarmee bent u wel gelijk klaar voor twee PC’s. Als u veel PC’s heeft (een stuk of vijf) dan wordt de prijs ten opzichte van de concurrentie wat hoger. Pop-ups en banners worden gelukkig geblokkeerd en ook ouderlijk toezicht is inbegrepen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Technisch goed.
  • Prijs is redelijk hoog bij veel PC’s.
Kaspersky Internet Security 6.0 is een technisch solide product. De licentie is afgestemd op even aantallen PC’s, bij oneven aantallen betaalt u relatief iets meer.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Security

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI