abonneren

Internet Security 2011

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Het kat-en-muisspel tussen criminelen en beveiligers speelt zich meer dan ooit online af. Internetsecuritysoftware moet hier goed tegen bestand zijn, maar tegelijkertijd wordt het steeds moeilijker voor beveiligingssoftware om ├ęcht te innoveren. Des te meer reden om de meest gebruikte beveiligingsdiensten te testen, met vandaag: F-Secure Internet Security 2011.

Al tijdens de installatie zorgt F-Secure, als een van de weinige pakketten, dat het volledig bijgewerkt wordt, zodat u daar bij de eerste start niet op hoeft te wachten. Qua detectie, scansnelheid en systeembelasting scoort het pakket niet slecht, maar ook niet heel erg hoog. De scansnelheid is lager dan vorig jaar, maar wordt nu bij de tweede en volgende scan wel 95 procent verhoogd door whitelisting.In cijfers

De systeembelasting van F-Secure Internet Security 2011 is 4%. Daarvoor krijgt u een bescherming van 100% op bekende malware en 98,1% op onbekende malware. Het pakket scoort 16 punten voor de techniek en 10 punten voor het onderdeel vals alarm. De snelheid is bij achtergrondscans 8,7 MB/s en bij handmatige scans 21,6 MB/s. Het geheugengebruik, tot slot, is 46,7 MB.

 

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • veel features
  • tijdens installatie al bijgewerkt
  • scanresultaten middelmatig
Extra features als ouderlijk toezicht zorgen bij F-Secure voor een pakket dat goed zijn werk doet, maar helaas niet in de top eindigt.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Review, Security

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord