abonneren

Internet Security 10.0

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Het kat-en-muisspel tussen criminelen en beveiligers speelt zich meer dan ooit online af. Internetsecuritysoftware moet hier goed tegen bestand zijn, maar tegelijkertijd wordt het steeds moeilijker voor beveiligingssoftware om ├ęcht te innoveren. Des te meer reden om de meest gebruikte beveiligingsdiensten te testen, met vandaag: BullGuard Internet Security 10.

Bij BullGuard weten we wat we kunnen verwachten als het om systeembelasting gaat. Ook dit jaar vreet het pakket weer rekenkracht, met een schrikbarend record systeembelasting van 22 procent en een geheugengebruik van tegen de 100 MB. Daar krijgt u een gemiddelde scansnelheid, gemiddelde techniek en gelukkig bovengemiddelde malwaredetectie voor terug. Tegenover de systeembelasting staat de goede online backupfunctie. U kunt tijdens de looptijd van uw abonnement 5 GB bij BullGuard opslaan.In cijfers

De systeembelasting van BullGuard Internet Security 10 is 22%. Daarvoor krijgt u een bescherming van 100% op bekende malware en 98,0% op onbekende malware. Het pakket scoort 12 punten voor de techniek en 4 punten voor het onderdeel vals alarm. De snelheid is bij achtergrondscans 8,7 MB/s en bij handmatige scans 37,8 MB/s. Het geheugengebruik, tot slot, is 99,2 MB.

 

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • online backup 5 GB
  • malwaredetectie bovengemiddeld
  • hoge systeembelasting
  • gemiddelde scansnelheid
Het pakket is goedkoper geworden en de online backup is een leuke bonus, maar de hoge systeembelasting blijft erg storend.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Review, Security

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord