Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

ImTOO DVD Ripper 4.0.95

Met converteerprogramma's kunt u uw dvd-video's bekijken en beluisteren op alternatieve afspeelapparaten, zoals de mobiele telefoon, iPod of pda. We hebben ImTOO DVD Ripper voor u getest. Deze ripper profileert zich als een gemakkelijk pakket waarmee u in drie klikken klaar kan zijn.

Eerst denkt u te maken te krijgen met een zéér eenvoudig conversieprogramma, maar schijn bedriegt. Als u namelijk serieus gaat rippen, dan redt u het bij lange na niet met de 1-2-3-klikken die de makers van dit programma voor u in petto hebben. Hoewel? Als u er - aan de hand van de meegeleverde profielen - in bent geslaagd om optimale programma-instellingen te vinden, dan werkt ImTOO DVD Ripper vanaf dat moment erg direct en dus erg snel. Dat wil zeggen, u werkt snel, want ImTOO DVD Ripper neemt zelf uitgebreid de tijd voor het rippen van een dvd-video. Als die tijd wordt besteed aan het netjes houden van de beelden, dan is een excuus op z'n plaats, want ImTOO DVD Ripper levert ondanks de lange conversietijd keurig werk af!

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • snel in gebruik als de profielen eenmaal ingesteld zijn
  • prima rip kwalitiet
  • vele instellingsmogelijkheden
  • rippen duurt erg lang
  • vele instellingen kunnen overdonderend zijn
  • lang niet zo simpel als dat men pretendeert
De makers hebben geprobeerd een simpele DVD ripper en omzetter te maken. Dat is ze door de vele toegevoegde mogelijkheden niet helemaal gelukt. Wel hebben ze een DVD Ripper gemaakt die uitstekend werk levert en snel is in gebruik als je eenmaal weet wat je nodig hebt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie