abonneren

iCatcher Console 3.0

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
'Dief betrapt door webcam'. Dat nieuws haalde onlangs alle kranten. Met een webcam aan de pc kunt u doorlopend video-opnamen maken – ideaal om uw huis of kantoor te beveiligen. We kijken naar iCatcher Console 3 van iCode Systems, surveillance-software voor uw web- en ip-cam.

iCatcher is een bijzonder uitgebreid en professioneel programma. Het toont beelden van zowel webcams als netwerkcamera's, tot maximaal 32 stuks. De gebruikersinterface is handig en verzorgd. De verschillende videobronnen verschijnen keurig naast elkaar op het scherm, waarbij je zelf de lay-out van de videovensters kunt bepalen en opslaan. Op die manier kun je verschillende lay-outs voor verschillende situaties creëren.

Een prachtig detail is bijvoorbeeld dat je bij het terugkijken van opgenomen video in een balk onderin de hoeveelheid beweging ziet. Op die manier vind je heel snel het beeldfragment terug waarbij iCatcher alarm sloeg. Tijdens het monitoren van de verschillende videobeelden laat het programma ook 'zien' middels een groen kruis waar het beweging detecteert. Met de 'motion map' stel je snel en eenvoudig de gevoeligheid voor beweging in. Het aantal zones bij de bewegingsdetectie is instelbaar.

De webinterface om op afstand beelden te kijken is compleet en erg fraai. Het ondersteunt Java en JavaScript en er is zelfs een knop om over te schakelen op een pda-versie.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • zeer professioneel programma
  • ideaal om meerdere videobronnen te monitoren
  • prijzig
iCatcher is een programma van hoge kwaliteit wat wel zo plezierig werkt voor beveiligingsdoeleinden. Maar je betaalt er -terecht- ook wel erg veel voor.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Security

Tags: Software, surveillance

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord