abonneren

Hardware reviews

Raspberry Pi 4 review - Snel genoeg als pc-vervanger

De Raspberry Pi 4 kwam er veel sneller dan verwacht. Met usb 3.0, een volwaardige gigabit-ethernetaansluiting en meer intern geheugen voldoet hij ruimschoots aan ons verlanglijstje. Daarmee kan de kleine computer met recht een pc-vervanger genoemd worden, zoals je leest in deze Raspberry Pi 4 review.

- Door Koen Vervloesem | 08/08/19 10:15

Raspberry Pi 3 Model B+ review

De Raspberry Pi 3 Model B+ is het nieuwste model van het inmiddels wereldberoemde minicomputertje. We haalden onze kabels en monitoren weer uit de kast en downloadden de meest recente versie van Raspbian voor deze Raspberry Pi 3 Model B+ review.

- Door Tijs Hofmans | 07/02/19 10:12

Raspberry Pi 3 model B review: Een jaar later

De Raspberry Pi 3 is al een tijdje uit en het ziet er niet naar uit dat er snel een opvolger komt. Het ideale moment om eens terug te blikken in de vorm van een duurtest. In deze Raspberry Pi 3 model B review lees je hoe de minicomputer nog altijd zijn mannetje staat.

- Door Koen Vervloesem | 28/11/17 12:00

Review HP Powerup rugtas

Een goede allround rugtas met een grote powerbank erin verwerkt om mobiele apparatuur inclusief laptop op te laden. Het idee is niet nieuw, maar de perfecte uitvoering hebben we nog niet gezien. HP probeert het nu met de Powerup-rugtas, die een stevige 199 euro kost. We testten hem een paar weken uit.

- Door Rens Blom | 25/01/17 10:44

Hands-On review: Acer Revo One - krachtige minicomputer

Kleine en compacte computers worden meer en meer populair. Het lukt hardwarefabrikanten dan ook steeds beter om krachtige pc's te maken die niet veel groter zijn dan een broodtrommel. De Acer Revo One is slechts 15 bij 11 centimeter groot, maar toch passen er naast de standaard ssd nog eens twee extra harde schijven in. Hoe presteert dit kleine pc'tje?

- Door Redactie PCM | 17/06/15 14:38

Review: Informatique Inhome Basic W8

Als je op zoek bent naar een desktop-computer, heb je twee keuzes: zelf bouwen of een kant-en-klaar systeem aanschaffen. Computerleverancier Informatique biedt beide mogelijkheden, maar heeft ook een groot assortiment desktopcomputers die direct zijn te gebruiken.

- Door admin-0 | 21/04/15 13:00

Review: Informatique InGamer Dragon

Alhoewel de trend steeds meer richting mobiele apparaten gaat, is er nog steeds vraag naar desktop-pc's. Zeker onder gamers of professionele videobewerkers wordt nog regelmatig gebruik gemaakt van dit soort systemen. PCM bekijkt een kant-en-klaar miditower- systeem van Informatique.

- Door admin-0 | 14/04/15 12:16

Review: Honeywell Round Connected

Energiebesparing is een hot topic de laatste tijd. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je niet teveel energie verbruikt. Een van die mogelijkheden is het automatiseren van de temperatuurregeling in je huis. PCM bekijkt de Round Connected van Honeywell, waarmee je in een handomdraai de temperatuur in je huis op afstand kunt regelen.

- Door Redactie PCM | 24/01/15 14:05

Laatste Vacatures