Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Games reviews

Star Wars: The Old Republic

Acht jaar na de Knights of the Old Republic-reeks is het eindelijk zover! We mogen in The Old Republic opnieuw de oude Star Wars wereld in. Ditmaal als mmo, maar wel met een typisch Bioware-sausje.

- Door Redactie PCM | 06/01/12 15:38 | Reageer

Assassin's Creed - Revelations

Het is alweer het vierde deel in de populaire Assassin's Creed game-reeks. Dit deel - Revelations geheten - is het sluitstuk van het drieluik over de Italiaanse sluipmoordenaar Ezio Auditore da Firenze. Ezio is in dit deel welhaast pensioengerechtigd, maar ook op de top van zijn kunnen.

- Door Redactie PCM | 19/12/11 16:32 | Reageer

Trine 2

Trine blies in 2009 de puzzelplatformer nieuw leven in. Het is altijd moeilijk om voor een vervolggame nog met iets nieuws te komen. Trine 2 maakt dan ook minder indruk dan het origineel, maar biedt wederom een oogstrelende puzzel-ervaring.

- Door Abram Wagenaar | 16/12/11 16:37 | Reageer

Lord of the Rings - War in the North

Er lijkt geen einde te komen aan al die Lord of the Rings-games, maar als ze allemaal zijn als War in the North, hoor je ons niet klagen. War in the North lijkt op het eerste gezicht de zoveelste hack 'n slash actie-rpg, maar de makers hebben wel degelijk van deze titel iets bijzonders gemaakt.

- Door Gerard Sombroek | 15/12/11 12:34 | Reageer

Batman - Arkham City

Je sluit alle criminelen op in een gevangenis zo groot als een kleine stad. Dagelijks gooi je wat voedsel naar binnen, maar verder laat je het ze zelf uitzoeken. Met superschurken als The Joker, Strange, Freeze en Bane kan dat natuurlijk nooit goed gaan. Bruce Wayne protesteert hier tegen bij de pers.

- Door Redactie PCM | 12/12/11 10:44 | Reageer

Football Manager 2012

Liefhebbers van voetbal-games kun je grofweg in twee categorieën onderverdelen: de spelers en de managers. De spelers worden op hun wenken bediend met titels als Fifa en PES. De managers hebben iets meer keuze: namelijk Fifa Manager, Championship Manager en Football Manager. Wij gaan onze voetbalteams managen met de laatste: Football Manager 2012.

- Door Redactie PCM | 08/12/11 14:57 | Reageer

L.A. Noire

Eerder dit jaar kwam Rockstars L.A. Noire uit voor Playstation 3 en Xbox 360, een unieke openwereld-detectivegame die zich eind jaren 40 afspeelt. Nu kunnen ook pc-gamers genieten van L.A. Noire.

- Door Gerard Sombroek | 01/12/11 15:33 | Reageer

A Game of Thrones: Genesis

Wanneer mensen praten over 'A Game of Thrones' - of dat nu de boeken of tv-serie is - dan gaat het steevast over de sfeervolle setting, de sterke dialogen en brute gevechten. Zal dat gesprek even positief klinken wanneer men het heeft over de game: A Game of Thrones: Genesis?

- Door Redactie PCM | 30/11/11 12:18 | Reageer

Call of Duty: Modern Warfare 3

Modern Warfare 3 is een van dé games van 2011. De immens populaire first person shooter laat het verhaal van deel één en twee doorlopen in drie. Kortom: Soap, Price en Makarov zijn weer van de partij. Net als een paar nieuwelingen die je gaan bijstaan in deze afsluiter van de serie.

- Door Jaap Veenstra | 28/11/11 14:23 | Reageer

The Elder Scrolls V: Skyrim

Het wachten op een nieuw deel van The Elder Scrolls is altijd lang. Vijf jaar na Oblivion komt Bethesda met Skyrim, dat zich afspeelt in de thuisprovincie van de Nords. Veel kou en sneeuw, maar toch heeft Bethesda weer een wereld vol afwisseling gecreëerd.

- Door Abram Wagenaar | 24/11/11 16:43 | Reageer

Railway Simulator

Trainz kon in het verleden echt niet meekomen met concurrent Railworks. De nieuwe versie, in Nederland op de markt onder de naam Railway Simulator, doet opnieuw een poging.

- Door Abram Wagenaar | 21/11/11 10:15 | Reageer

Battlefield 3

Battlefield is altijd een titel geweest voor de online shooter fans. De multiplayer van Battlefield biedt uitgestrekte gebieden om doorheen te ploegen met gigantische teams. Het enige kritiekpunt (van Bad Company 1 en 2) was de matige single player campagne. Daar zou DICE aan gewerkt hebben.

- Door Jaap Veenstra | 10/11/11 11:39 | Reageer