}
abonneren

Games reviews

Nvidia GeForce RTX 3080 review - Ultiem gamen in 4K

Met de 30-series videokaarten brengt Nvidia nieuwe topmodel-videokaarten uit. Een nieuwe generatie betekent betere prestaties in games, mooie nieuwe features, en natuurlijk de prangende vraag of het tijd is om te upgraden. Of dat zo is, lees je in deze GeForce RTX 3080 review. We kijken in het bijzonder naar de Founders Edition.

- Door Stephan Overbeeke | 28/09/20 10:30

Seagate FireCuda Gaming Dock review - Hub met opslag

Het Seagate FireCuda Gaming Dock is een multifunctionele usb- en thunderbolt3-hub met een harde schijf van 4 TB én extra ruimte voor een optionele nvme-ssd. Het merk richt zich met dit dock vooral op laptopgamers, maar de uitbreidingshub is ook interessant voor niet-gamers. Voor deze Seagate FireCuda Gaming Dock hebben we het apparaat uitgebreid getest.

- Door jozef-schildermans | 14/08/20 10:00

Zeven van de beste gaming-laptops voor elk budget

Fabrikanten bestempelen een notebook met een groot scherm en bovengemiddelde videokaart al snel als gamelaptop. Dat zie je onder meer terug aan een speels uiterlijk en opvallende verlichting. Interesse in een mobiele krachtpatser? We bespreken zeven van de beste gaming-laptops in verschillende prijsklassen.

- Door Maikel Dijkhuizen | 07/11/19 10:30

De tien beste mechanische toetsenborden voor gaming

Mechanische toetsenborden zijn een must voor iedere pc-gamer. Het aanbod is dan ook enorm. Razer, Corsair, Cooler Master en Logitech zijn enkele bekende merken. In onze zoektocht naar het beste mechanische toetsenbord, kwamen we uit op onderstaande lijst. En stuk voor stuk hebben we ze getest.

- Door Stephan Overbeeke | 23/07/19 10:30

Nintendo Wii U

Na zes jaar is er weer een nieuwe Nintendo-console. Nieuw is deze keer een controller met aanraakscherm. Welke spelmogelijkheden biedt dat en is de Wii U een waardige opvolger voor de populaire Wii?

- Door Chris Broesder | 18/12/12 08:55

Dishonored

In een tijd dat uitgevers veilig kiezen voor sequels van grote franchises zijn geheel nieuwe titels een hele verademing. Zeker als de titel zo goed aanvoelt en is uitgewerkt als Dishonored.

- Door Redactie PCM | 17/12/12 13:34

Guild Wars 2

ArenaNet doet alles net even anders dan andere mmo-ontwikkelaars. Guild Wars 2 kent net als zijn voorganger geen maandelijkse abonnementsprijs, maar deze keer is ook de gameplay ambitieus omgegooid.

- Door Abram Wagenaar | 27/09/12 10:07

Max Payne 3 Local Justice

Max Payne 3 biedt een zeer onderhoudende singleplayerervaring, die we bij de release met 4 sterren beloonden. Ook met meerdere spelers kun je echter veel plezier aan het spel beleven. De Local Justice dlc biedt daarvoor wat extra maps.

- Door Abram Wagenaar | 12/09/12 11:44

Sleeping Dogs

Sleeping Dogs was in eerste instantie gecanceled omdat uitgever Activision, die de rechten van de game bezat, de game niet zag zitten. Gelukkig dacht Square Enix daar anders over en heeft de rechten overgenomen. Wat zal Activision balen dat ze één van de beste open wereld games die verkrijgbaar is, zomaar heeft laten lopen.

- Door Gerard Sombroek | 03/09/12 16:45

Tom Clancy Ghost Recon Future Soldier

De Ghosts zijn terug! De elitesoldaten van Tom Clancy hebben weer een heel arsenaal met futuristische, technische snufjes brengen de speler de hele wereld over om een terroristisch netwerk op te rollen. En deze keer kan het geheel in co-op. Kortom: verzamel wat vrienden en ga een paar weekenden lekker er voor zitten.

- Door Jaap Veenstra | 13/08/12 11:00

LEGO Batman 2 – DC Super Heroes

Over de LEGO-games hebben we wel vaker geschreven. Warner Bros blijft deze luchtige platform-games maar uitbrengen en gelijk hebben ze. De combinatie van een succesvolle franchise met LEGO is een winnende combinatie. De game LEGO-Batman bewees dat ook superhelden en LEGO prima samen kunnen gaan. Tijd dus voor een vervolg, maar wel één waarbij nieuwe elementen zijn toegevoegd aan het vertrouwde principe.

- Door Gerard Sombroek | 13/07/12 21:07

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI