abonneren

Freemake Video Converter 4.0.2

Audio en video komen in veel verschillende bestandsformaten en je pc, mediaspeler, tablet of smartphone kunnen niet met elk formaat uit de voeten. Wij presenteren je daarom legale en vooral gratis alternatieven om video- en audiobestanden te converteren naar een geschikt formaat.

Naast de audioconverter heeft Freemake ook een programma speciaal bedoeld om video’s te converteren. De videovariant werkt op dezelfde manier als zijn (jongere) broer, met als verschil brede videoondersteuning. Het is mogelijk om simpele bewerkingen op video’s uit te voeren, zoals bijknippen en roteren. Daarnaast moet er binnenkort een optie komen om de opmaak van de ondertiteling aan te passen. Freemake Video Converter heeft standaard opties om te converteren naar Apple- en Android-apparaten, evenals naar Flash, Xbox, Playstation en Samsung. Ondersteuning voor dvd’s en het branden van dvd’s ontbreekt niet, waarbij het bovendien mogelijk is een iso-bestand te maken. Ook deze versie van Freemake is wat ons betreft geslaagd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags: freemake video converter

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord