}
abonneren

Free YouTube to Ipod converter

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Op de website www.dvdvideosoft.com zijn allerlei gratis videotools te downloaden. Eentje die meteen onze aandacht trekt is het programma Free Youtube to Ipod converter.
7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Minpunten

Zoals de naam al suggereert kun je met Free Youtube to Ipod converter (FYtIc) filmpjes van YouTube downloaden en omzetten naar een geschikt formaat voor je Ipod met videofunctionaliteit. Zo kun je dus je favoriete YouTube filmpjes altijd bij je hebben. Behalve voor de Ipod kun je met FYtIc ook de filmpjes geschikt maken voor je PSP en je mobiele telefoon, mits deze natuurlijk video's af kan spelen.

De werking is simpel. Je gaat naar YouTube en je zoekt daar het filmpje op wat je wilt hebben. Vervolgens kopiëer je de weblink in het invoerveld van FYtIc en kies je de lokatie waar je het bestand op wilt slaan. Vervolgens kies je het apparaat waarvoor je het filmpje geschikt wil maken en een druk op de knop doet de rest. De werking ervan kan niet simpeler en het werkt nog ook.

Alleen de filmpjes die voor de PSP geschikt zijn gemaakt krijgen wij op onze PSP niet aan de praat. We vermoeden dat deze codering toch niet helemaal goed verloopt. De filmpjes voor de mobiele telefoon en de iPod werken daarentegen vlekkeloos.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • gratis
  • simpel
  • snel
  • filmpjes voor de PSP werken niet
Free YouTube to Ipod converter is een superhandige tool die geen expertise verlangt. In een handomdraai zet je je favoriete YouTube filmpjes om en kun je ze bewaren. En dit allemaal voor helemaal niks.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI