abonneren

FaceSwap

Microsoft Research, de onderzoeksafdeling in Redmond, geeft werk aan zo’n driehonderd mensen, wiens inzet zich (gelukkig) niet beperkt tot de drie apps die deze afdeling voor Windows Phone heeft ontwikkeld
Score
60
  • Pluspunten
  • relatief nauwkeurig
  • snelle gezichtsherkenning
  • Minpunten
  • weinig bij te stellen

None

Als Research-app is FaceSwap leuk, maar de mogelijkheden zijn wat beperkt.

Een van de apps is Face Mask, om gezichten van een masker te voorzien. Daarnaast is er Sketch Match voor het maken van eenvoudige sketches. De aardigste app is Face Swap. Hiermee kun je de gezichten van twee personen op een foto verwisselen en het resultaat opslaan of delen.

De gezichtsherkenning blijkt relatief snel en het verwisselen zelf, na het aantikken van twee gezichten, gaat vrij nauwkeurig, ook als de gezichten op de foto niet helemaal recht van voren zijn genomen. Wel is het jammer dat je er verder niets aan kunt bijstellen.

Platform: Windows Phone 7

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Windows Phone

Tags: faceswap

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord