abonneren

DVBViewer Pro 4

DVBViewer Pro is een goedkoop programmaatje dat u kunt vergelijken met de mediaplayer Winamp.

None

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Minpunten

Op de fundering van DVBViewer Pro kan iedereen plugins en skins ontwikkelen, waardoor het multifunctioneel wordt. DVBViewer ondersteunt als één van de weinige veel verschillende tv-kaarten. U kunt een wizard gebruiken voor de installatie of handmatig alle instellingen goed zetten. U kunt het zo gek niet bedenken of het is in te stellen. Kleuren, bestandsformaten, afspeellijsten en zelfs de manier waarop tv-beelden worden gestreamd over uw netwerk. Terwijl u naar de ene zender kijkt, kunt u van een andere een preview zien. De zenderlijst is in beeld te bekijken of via een apart venster. U kunt zoeken naar zenders of een favorietenlijst samenstellen. Deze lijst wordt keurig vanuit het hoofdmenu getoond. Opnames kunnen direct worden gemaakt of worden gepland via de zenderlijst of epg. De epg is handig onderverdeeld in een totaallijst, wat er op een bepaald tijdstip wordt afgespeeld of hij is te bekijken als tv-gids. Met een druk op de knop maakt u er een html-pagina van, zodat u de op maat gemaakte televisiegids overal kunt bekijken.

DVBViewer toont teletekst in een apart venster en speelt ook dvd's, audio- en videobestanden af. Desgewenst kunt u van uw multimediacollectie eerst een afspeellijst maken en die vervolgens importeren.

PluspuntenConclusie
  • ondersteunt veel verschillende tv-kaarten
  • veel instellingen
  • niet duur
DVBViewer is een zeer goede applicatie. Door DVBViewer uit te breiden met plugins en skins is deze geheel naar wens in te richten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags:

Laatste Vacatures