abonneren

Duplicate File Remover 1.6

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Sommige dingen zijn onbruikbaar als je er maar één van hebt. Van andere zaken is het overbodig om er meer van te hebben, zoals dubbele mp3's, foto's of films. De kans is groot dat op uw pc bepaalde bestanden dubbel staan. Nu zijn er tools die claimen uw bestanden te ontdubbelen. Duplicate File Remover is zo'n tool.

Duplicate File Remover: een duidelijke en taakgerichte gebruikersinterface.
Waar Clone Remover een glimlachend molletje gebruikt in de gebruikersinterface, kiest Duplicate File Remover voor een schaapje, maar dan wel een met een bazooka losjes over de schouder. Het pakket kan vrijwel alles wat alle andere door ons geteste ontdubbelaars ook kunnen.

Duplicate File Remover werkt met een handige en duidelijke wizard die goede en taakgerichte sturing geeft, maar ook opties biedt om alle parameters in detail in te stellen. U kunt kiezen voor een byte-voor-byte vergelijking, maar u kunt ook naar tags laten speuren in diverse mediabestandstypen, zoals mp3, oggvorbis en wma. Ook alle bestandseigenschappen kunnen worden gebruikt bij de vergelijking. De gevonden dubbele bestanden kunt u vervolgens wissen, verplaatsen of vervangen door snelkoppelingen. De lijst met dubbele bestanden kan worden geëxporteerd als html.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • uitgebreid
  • eenvoudig in gebruik
  • ontdubbelen duurt vrij lang
Duplicate File Remover is een prima pakket met meer dan voldoende mogelijkheden voor de meeste gebruikers. Bovendien is de prijs zeer redelijk. Het enige minpunt is dat het ontdubbelen verbazend lang duurt in vergelijking met de andere pakketten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Tools

Tags: