abonneren

Duplicate File Finder 3

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Sommige dingen zijn onbruikbaar als je er maar één van hebt. Van andere zaken is het overbodig om er meer van te hebben, zoals dubbele mp3's, foto's of films. De kans is groot dat op uw pc bepaalde bestanden dubbel staan. Nu zijn er tools die claimen uw bestanden te ontdubbelen. Duplicate File Finder is zo'n tool.

Duplicate File Finder heeft een kale gebruikersinterface en is een eenvoudige applicatie. De gebruikersinterface is simpel en bestaat uit slechts een paar knoppen. U kunt een set met mappen opgeven waarin het pakket moet ontdubbelen en u kunt de ontdubbelingsmethode kiezen: CRC of MD5. Het pakket genereert vervolgens een lijst van dubbel gevonden bestanden en u kunt hierin aanvinken welke u wilt verwijderen. U kunt deze lijst ook printen. Verder is er nog een knop die de standaard Windows bestandseigenschappen-dialoogbox opent en een knop die de verkenner opent in de map waarin het geselecteerde bestand staat.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • eenvoudig in gebruik
  • herkent geen muziek en foto's
  • beperkte functionaliteit
Wij kunnen ons moeilijk een simpelere gebruikersinterface voor een ontdubbeltool voorstellen. Op zich is dat natuurlijk niet verkeerd, maar als u deze applicatie vergelijkt met beschikbare gratis ontdubbelaars, dan is de prijs van € 15 wel aan de hoge kant.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord