abonneren

Disc Recon 4.1

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Sommige dingen zijn onbruikbaar als je er maar één van hebt. Van andere zaken is het overbodig om er meer van te hebben, zoals dubbele mp3's, foto's of films. De kans is groot dat op uw pc bepaalde bestanden dubbel staan. Nu zijn er programma's die claimen uw bestanden te kunnen ontdubbelen. Disk Recon is zo'n tool.

Disk Recon is een uitgebreid pakket om het gebruik van uw schijven te analyseren, maar de mogelijkheden voor ontdubbelen zijn beperkt. Het kan met behulp van grafieken laten zien welke mappen veel data bevatten en heeft legio mogelijkheden bestanden te vinden op grote schijven.

Het pakket bevat een eenvoudige ontdubbelaar. Deze maakt alleen gebruik van een CRC om te bepalen of bestanden dubbel voorkomen. Er wordt niet gekeken naar het type bestand en dus worden extra tags in mediabestanden niet gebruikt. Het pakket genereert een overzichtslijst met preview, waarna u kunt kiezen welke bestanden u wilt verwijderen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • eenvoudig in gebruik
  • veel schijf analyse mogelijkheden
  • slechts CRC-ontdubbeling mogelijk
Hoewel Disk Recon een prima en uitgebreid pakket is, is de functionaliteit voor ontdubbelen erg beperkt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Tools

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord