abonneren

Digiko DK700N

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Dit 7 inch tablet is compact en heeft een fraaie behuizing met een geribbelde achterzijde. Met de glimmende metalen rand heeft hij wat weg van een grote iPhone.

Voorzien van Android 4 gaat de bediening met het capacitieve touchscherm soepel en zonder haperen. De resolutie van het scherm is met 800 x 480 pixels bescheiden, toch beoordelen we de beeldkwaliteit met redelijk net als de kijkhoek.

De prestaties van de 1GHz processor zijn heel behoorlijk. Wel is er maar een bescheiden hoeveelheid ram met 2 GB opslagruimte beschikbaar. Wel is dat met een microsd-kaartje uit te breiden. De camera levert een bescheiden beeldkwaliteit voldoende voor het chatten. Er is een hdmi-aansluiting voor video en ook usb-aansluiting. Video’s speelt de tablet probleemloos af een ook eenvoudige spelletjes zijn geen probleem.

Een bescheiden prima functionerende Android-tablet waar je geen wonderen van mag verwachten, maar waarbij alles wat er op zit gewoon werkt. En dat ook nog eens voor een heel redelijke prijs.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Review, Tablets

Tags: