abonneren

Conclusie virusscanners

Alle virusscanners presteren op het gebied van veiligheid naar behoren en alle programma’s detecteren moeiteloos schadelijke exe-bestanden op onze testmachine. Wel constateren we dat de meeste programma’s ten opzichte van vorige versies nauwelijks vernieuwd. De gebruikersinterface is veelal hetzelfde gebleven en ook op het gebied van functionaliteit ontdekken we weinig progressie.

Een positieve uitzondering hierop is Norton Security with Backup. Symantec heeft het uiterlijk van zijn programma grondig herzien, waardoor de indeling van het programma een stuk logischer is dan voorheen. Een sterk pluspunt is bovendien dat gebruikers 25 GB in de cloud mogen opslaan. Ook onder de motorkap zit het wel goed, want de virusscanner maakt korte metten met verschillende soorten bedreigingen. De prijs van € 69,99 voor een totaaloplossing vinden we bovendien erg reëel, want voor dat bedrag mag je maar liefst tien computers, smartphones en/of tablets beveiligen. De mobiele apps van Norton zijn ten slotte erg goed uitgewerkt, waardoor ze daadwerkelijk van meerwaarde zijn voor de bescherming van je smartphone of tablet. Norton Security with Backup is dan ook de onvolprezen testwinnaar.

Geschreven door: MaikelDijkhuizen op

Category: Review, Security

Tags: virusscanners

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord