}
abonneren

Bullguard Internet Security 7

Bullguard won vorig jaar onze massatest met hun antivirus/internet security suite. De nieuwe versie bevat nieuwe onderdelen die de bescherming nog completer te maken. Maar pakt Bullguard ook deze keer weer de toppositie?
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Minpunten

Bullguard Internet Security 6.0 bevatte al antivirus, een firewall en online back-up. In versie 7.0 zitten ook nog een spamfilter en antispyware. Ouderlijk toezicht zit niet in de suite, maar wel een pop-up blocker. Het pakket is in het Nederlands, wat prettig werkt. Het spamfilter is goed opgezet en een witte en zwarte lijst zijn aanwezig. Als extraatje is er online back-up. U kunt kiezen voor een e-mailback-up of een back-up van bestanden. De back-up kan ook offline worden opgeslagen op de harde schijf of op cd-rom. De standaard grootte van de online back-up is 1000 MB, maar kan tegen betaling worden opgerekt.

Nog steeds mag u Bullguard Internet Security op maximaal drie pc�s tegelijk installeren met slechts één licentie. De prijs is zeker niet al te hoog. Erg klantvriendelijk is het feit dat de mogelijkheid om 24 uur per dag met de support afdeling van Bullguard te chatten en mailen direct in het programma zit ingebouwd. U hoeft dus niet lang te zoeken of te wachten voordat u uw vragen kwijt kunt.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Goede antivirus
  • Nederlandstalig
  • Antispyware is matig
  • Ouderlijk toezicht ontbreekt
Bullguard levert weer een prima product af. Dit jaar niet de testwinnaar, maar wel weer een goed resultaat.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Security

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI