}
abonneren

Bitdefender Internet Security 10

Uit het land van Dracula komt BitDefender met de nieuwste versie van hun security suite, versie 10 alweer. Smaakt dit product naar meer, als maagdelijk bloed en een goed glas Transylvanische Palinka, of blijven we met een nare nasmaak zitten?
7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Minpunten

SupportBitDefender bied zelf via de website 24 uur per dag ondersteuning via ‘Live Assistance’. De distributeur voor Nederland, INFRASKILL, doet daar tijdens kantooruren telefonisch en via e-mail een schepje bovenop. Goed in orde dus én gratis. Ook de bescherming tegen virussen is in orde. De antispam is helaas wat minder goed. Deze is vrij streng, zodat gewenste mailtjes soms in de ongewenste map verdwijnen. Voordeel daarvan is wel dat maar weinig spam het Postvak In kan bereiken. De software is standaard voor twee jaar te gebruiken in plaats van één jaar; een aardige geste.

ExtraOuderlijk toezicht is aanwezig, wat voor de lezers met jonge kinderen een pluspunt is. Banners en pop-ups worden niet geblokkeerd; daarvoor vertrouwt BitDefender op uw webbrowser. De versie voor één PC is inmiddels uit het assortiment gehaald. Er zijn versies voor twee en drie PC’s te koop. De twee-pc-versie is al redelijk fors geprijsd, maar de drie-pc-versie is zelfs nog flink duurder; zelfs duurder dan twee losse versies voor twee pc’s! Dat zal voor veel lezers een reden zijn om dit product niet te kopen.
Technisch is alles goed op orde en als u veel waarde hecht aan goede ondersteuning dan kan dit de aankoopprijzen rechtvaardigen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Prima antivirus
  • Goede ondersteuning
  • Antispam is matig
Een goed product, maar met een prijskaartje!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Security

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI