abonneren

Backup reviews

Review: Iolo System Mechanic 14

System Mechanic neemt je computer onder handen om het systeem sneller en stabieler te maken. Deze keer heeft het ook weer even tijd genomen om zichzelf aan te pakken, met als resultaat versie 14. Die heeft wat nieuwe functies en extra toepassingen.

- Door Redactie PCM | 19/02/15 19:21

Acronis True Image 2013

Backups maken en herstellen kan Acronis True Image al sinds jaar en dag. Nieuw is dat deze backups continu kunnen worden weggeschreven naar de cloud. Dat lijkt mooi, maar er zit wel een klein addertje onder het gras.

- Door Redactie PCM | 19/09/12 16:39

SyncBackup

Niet iedereen heeft een snelle internetverbinding om zijn bestanden in de cloud te zetten, of wil dat niet doen uit privacyoverwegingen. Er is gelukkig ontzettend veel gratis software te vinden waarmee je een veilige backup kunt maken. In PCM 7 testen we zes verschillende tools, met vandaag: SyncBackup.

- Door Redactie PCM | 12/06/12 09:40

Odin

Niet iedereen heeft een snelle internetverbinding om zijn bestanden in de cloud te zetten, of wil dat niet doen uit privacyoverwegingen. Er is gelukkig ontzettend veel gratis software te vinden waarmee je een veilige backup kunt maken. In PCM 7 testen we zes verschillende tools, met vandaag: Odin.

- Door Redactie PCM | 07/06/12 14:15

Macrium Reflect

Niet iedereen heeft een snelle internetverbinding om zijn bestanden in de cloud te zetten, of wil dat niet doen uit privacyoverwegingen. Er is gelukkig ontzettend veel gratis software te vinden waarmee je een veilige backup kunt maken. In PCM 7 testen we zes verschillende tools, met vandaag: Macrium Reflect.

- Door Redactie PCM | 04/06/12 12:54

FBackup

Niet iedereen heeft een snelle internetverbinding om zijn bestanden in de cloud te zetten, of wil dat niet doen uit privacyoverwegingen. Er is gelukkig ontzettend veel gratis software te vinden waarmee je een veilige backup kunt maken. In PCM 7 testen we zes verschillende tools, met vandaag: FBackup.

- Door Redactie PCM | 30/05/12 09:20

DriveImage XML

Niet iedereen heeft een snelle internetverbinding om zijn bestanden in de cloud te zetten, of wil dat niet doen uit privacyoverwegingen. Er is gelukkig ontzettend veel gratis software te vinden waarmee je een veilige backup kunt maken. In PCM 7 testen we zes verschillende tools, met vandaag: DriveImage XML.

- Door Redactie PCM | 25/05/12 15:40

Cobian Backup

Niet iedereen heeft een snelle internetverbinding om zijn bestanden in de cloud te zetten, of wil dat niet doen uit privacyoverwegingen. Er is gelukkig ontzettend veel gratis software te vinden waarmee je een veilige backup kunt maken. In PCM 7 testen we zes verschillende tools, met vandaag: Cobian Backup.

- Door Redactie PCM | 18/05/12 13:10

Allway Sync

Backuppen is belangrijk, of je dat op een externe harde schijf doet of met een online opslagdienst. Ook voor mobiel werken is het synchroniseren van bestanden erg handig. Allway Sync ondersteunt alle synchronisatiemethodes, maar duidelijk is het programma niet.

- Door Abram Wagenaar | 22/02/12 12:05

Magix PC Backup MX

Er zijn veel backupprogramma’s op de markt, en ook Magix doet met PC Backup MX een duit in het zakje. Er moet echter nog veel werk verzet worden, wil dit pakket serieus genomen worden.

- Door Redactie PCM | 24/01/12 16:22

NTI Echo

Ssd's zijn door hun snelheid ideaal om in te zetten als systeemschijf, maar hebben vaak een stuk minder ruimte dan traditionele schijven. NTI Echo helpt door je oude schijf slim te klonen naar een nieuwe ssd.

- Door Redactie PCM | 14/09/11 10:48