}
abonneren

AVG Internet Security 7.5

AVG is vooral bekend van hun gratis antivirussoftware. Er is echter ook een betaalde suite die alle narigheid van Internet kan blokkeren, zoals spyware, wormen, spam en natuurlijk virussen.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Minpunten

Het scannen duurt vrij lang, maar alle huidige virussen worden wel gevonden. Andere pluspunten zijn de goede firewall, de lange licentieduur (u mag het product twee jaar gebruiken in plaats van één) en zo’n 93 procent van alle spyware wordt netjes gedetecteerd. Technisch is alles goed in orde dus.

Het spamfilter is niet al te streng en laat af en toe wat spam door, maar alle gewenste mail wordt zo wel netjes in het postvak in afgeleverd. De software is Nederlandstalig en van de suite zijn verschillende licenties te koop; versies voor 1, 2, 3 en 5 gebruikers binnen 1 huishouden of bedrijf bieden voordeel boven de standaardversie. Jammer is dat pop-up’s en banners niet geblokkeerd worden en overige extra’s zijn niet aanwezig en ouderlijk toezicht is ook niet aanwezig.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Licentie geldt standaard twee jaar
  • Beschermt goed tegen zowel virussen als spyware
  • Beperkte extra’s
  • Relatief duur voor één pc
AVG Internet Security 7.5 is een goed product dat uw pc beschermt tegen alle gebruikelijke ellende, zonder al te veel extra’s.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Security

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI