abonneren

AoA DVD Ripper 5.1.8

Met converteerprogramma's kunt u uw dvd-video's bekijken en beluisteren op alternatieve afspeelapparaten, zoals de mobiele telefoon, de iPod of de pda. We hebben AoA DVD Ripper 5 voor u getest.

AoA DVD Ripper is beslist veelzijdig voor wat betreft de bestandsformaten. Eerlijk is eerlijk, het zijn er niet veel, maar u kunt er alle kanten mee op en ook wordt flv (= Flash Movie) ondersteund. Zeker voor internetdoeleinden is flv uiterst populair, wat in het bijzonder is te danken aan de adoptie door YouTube. Een leuke extra is het één-op-één klonen van een dvd-video naar uw harde schijf. Dat betekent dat u AoA DVD Ripper kunt gebruiken als u een dvd-video wilt benaderen met videobewerkingsprogramma's die beveiligde dvd-video's niet accepteren!

AoA DVD Ripper heeft verregaande mogelijkheden aan boord, waarmee u precies de juiste videobeelden kunt selecteren. Dat rechtvaardigt dan weer de aanwezigheid van het flv-bestandsformaat, want als u kleine fragmenten kunt selecteren dan komt internet alweer een stuk dichterbij!

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • veelzijdig binnen de bestandsformaten
  • Flash wordt ondersteund
  • kan overweg met beveiligde dvd's
  • weinig formaten ondersteund
AoA DVD Ripper is een bijzonder veelzijdig programma waarmee u prima uit de voeten kunt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord