abonneren

Review

HP Elite Folio review: Luxe convertible met ARM-cpu

Aan fraaie laptops is natuurlijk geen gebrek, maar HP weet zich met de HP Elite Folio toch te onderscheiden. Deze convertible is namelijk afgewerkt met kunstleer. En dat is niet het enige opvallende, want de processor is afkomstig van Qualcomm en maakt dus gebruik van de ARM-architectuur. Voor deze HP Elite Folio review hebben we 'm uitgebreid getest.

- Door Jeroen Boer | 22/11/21 10:37

Vijf van de beste smartwatches voor Android-telefoons

We testen vijf smartwatches die functioneel meer en meer hetzelfde bieden als een smartphone. Vanaf je pols bel je ermee, bekijk je berichten, betaal je mobiel en bekijk je je gezondheids-, fitness- en sportprestaties. Bij de versies met e-sim lukt dat zelfs zonder smartphone in de buurt. Zoek je de beste smartwatch van het moment? Wellicht zit-ie hier tussen.

- Door jozef-schildermans | 17/11/21 10:15

Nokia Streaming Box 8000 review: Mediaspeler met Android TV

De Apple TV en Google Chromecast zijn momenteel veruit de bekendste streamingapparaatjes. Daarnaast brengen diverse merken mediaspelers met Android (TV) op de markt. Zo introduceerde Nokia afgelopen voorjaar de Streaming Box 8000. Kan deze de strijd met de genoemde grootmachten aan? Dat hebben we getest voor deze Nokia Streaming Box 8000 review.

- Door Maikel Dijkhuizen | 08/11/21 11:05

Motorola Moto G100 review: Doet ook dienst als pc

We testen de Motorola Moto G100, een smartphone met Ready For-platform. Daarmee speel je mobiele games, voer je videogesprekken, kijk je video of gebruik je apps zoals bij een desktop-pc op een groot scherm. Een desktop-standaard met HDMI-kabel wordt meegeleverd. Toetsenbord en muis zorg je zelf voor. Maar functioneert dat goed? Lees het in deze Moto G100 review.

- Door jozef-schildermans | 04/11/21 10:30

QNAP TVS-675 review: NAS met bijzondere processor

Met de TVS-675 introduceert QNAP niet alleen een nieuwe NAS, maar vooral ook een opvallende nieuwe processor. De Zhaoxin KaiXian KX-U6580 is een in China ontwikkelde én geproduceerde 64 bit x86-compatibele processor die de competitie aangaat met bekende NAS-processors van Intel, AMD en ARM. Hoe dat uitpakt lees je in deze QNAP TVS-675 review.

- Door Edmond Varwijk | 29/10/21 10:57

Fairphone 4 review - Duurzame smartphone verbeterd

De Fairphone 4 is een stevig en omvangrijke smartphone die minder belastend is voor het milieu dan een gemiddelde telefoon van vandaag de dag. Het idee achter de smartphonelijn blijft nog steeds nobel, ook al moet je rekening houden met duidelijke beperkingen in de ervaring. Maar dat blijkt in veel gevallen geen probleem te zijn, zoals je leest in deze Fairphone 4 review.

- Door Wesley Akkerman | 15/10/21 10:20

Hama USB-C-dockingstation review: Inclusief notebookstand

Of je nu thuis werkt of op kantoor, in beide gevallen kan een laptopstand voor veel rust en ruimte zorgen op je bureau. Helemaal wanneer die laptopstand een aantal aansluitingen heeft waar je laptop niet over beschikt. De Hama USB-C-dockingstation met notebookstand kan die rust wellicht bieden. De accessoire is overigens ook met een tablet (met gekoppeld toetsenbord) te gebruiken.

- Door Wesley Akkerman | 29/09/21 10:29

Google Nest Doorbell review: Videodeurbel met batterij

Met de Nest Doorbell introduceert Google zijn eerste videodeurbel die werkt op batterijvoeding. Gunstig, want het bespaart woningbezitters de nodige aansluitperikelen. De montage duurt hooguit een kwartier, waarna je pushmeldingen van bezoekers op jouw smartphone ontvangt. Hoe bevalt het apparaat in de praktijk? Lees het in deze Google Nest Doorbell review.

- Door Maikel Dijkhuizen | 20/09/21 10:30

De beste mesh-systemen met wifi 6 uitgebreid getest

We testten vijf draadloze mesh-netwerksystemen met wifi 6. Onder ideale omstandigheden haal je daarmee draadloze doorvoersnelheden die bijna op hetzelfde niveau liggen als bij een bekabelde gigabit-ethernetverbinding. De voorwaarde is wel dat de clientapparatuur ook wifi 6 ondersteunt. Maar ook bij wifi-apparatuur van een oudere generatie verbeteren de prestaties. Wat zijn de beste mesh-systemen van dit moment?

- Door jozef-schildermans | 17/09/21 10:54