abonneren

Review

Mio MiVue 785 Touch review

De Mio MiVue 785 Touch-dashcam heeft een full-hd-beeldsensor die ook bij slechte lichtomstandigheden duidelijke opnamen maakt. Wij monteerden deze compacte dashboardcamera enkele maanden op de voorruit van onze auto. Hoe dat beviel, lees je in deze Mio MiVue 785 Touch review.

- Door jozef-schildermans | 03/04/19 10:00

Tado Slimme Thermostaat review

Afgelopen herfst, winter en lente testten we de slimme kamer- en radiatorthermostaten van de Duitse fabrikant Tado. Het systeem werkt met vrijwel alle verwarmingssystemen van alle merken, maakt niet uit hoe oud. Bespaar je daar nu echt geld mee en zo ja hoeveel? Lees het in deze Tado Slimme Thermostaat review.

- Door jozef-schildermans | 27/03/19 10:00

De beste beveiligingscamera's vergeleken

De (draadloze) netwerkdekking in huizen neemt toe, terwijl talloze elektronicamerken zich mengen in de markt voor betaalbare ip-camera’s. Kortom, een goed moment om huis en haard beter te bewaken. We nemen enkele van de beste beveiligingscamera's onder de loep.

- Door MaikelDijkhuizen | 25/03/19 10:00

De beste kantoor-gadgets: Deel 2

Als je dagelijks op kantoor bent, dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken om je dag beter door te komen. In dit artikel hebben we wat handige hulpjes voor je bij elkaar gezocht die jou weer met veel plezier en gemak naar kantoor laten gaan. Dit zijn de beste kantoor-gadgets.

- Door Mark Gamble | 20/03/19 10:00

De beste kantoor-gadgets: Deel 1

Als je dagelijks op kantoor bent, dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken om je dag beter door te komen. In dit artikel hebben we wat handige hulpjes voor je bij elkaar gezocht die jou weer met veel plezier en gemak naar kantoor laten gaan. Dit zijn de beste kantoor-gadgets.

- Door Mark Gamble | 18/03/19 10:00

De beste zakelijke nas'en getest

We testen vijf desktop-nas’en voor professioneel en kleinzakelijk gebruik, met ruimte voor minstens vier schijven. Je centraliseert er al je data en back-ups mee, maar het zijn ook heuse applicatie- en virtualisatieservers die toch stil en compact genoeg zijn voor in een werkruimte. Wat is de beste zakelijke nas?

- Door jozef-schildermans | 06/03/19 12:10

De beste atx-behuizingen vergeleken

De juiste behuizing kiezen valt niet mee. In de praktijk blijkt dat simpelweg afgaan op de foto’s van de fabrikant vrij riskant is en daarom helpen we je graag op weg. Wij haalden van zeven fabrikanten verschillende modellen in huis, om te achterhalen wat de beste atx-behuizingen van het moment zijn.

- Door Stephan Overbeeke | 25/02/19 13:49

Raspberry Pi 3 Model B+ review

De Raspberry Pi 3 Model B+ is het nieuwste model van het inmiddels wereldberoemde minicomputertje. We haalden onze kabels en monitoren weer uit de kast en downloadden de meest recente versie van Raspbian voor deze Raspberry Pi 3 Model B+ review.

- Door Tijs Hofmans | 07/02/19 10:12

De beste cloudopslag-diensten vergeleken

Om eenvoudig bestanden te kunnen delen of overal bij je gegevens te kunnen, is cloudopslag een goede optie. Ook kan het een ideale manier zijn om je kostbare bestanden te back-uppen. Maar welke aanbieder is de juiste? PCM zet de tien beste cloudopslag-diensten van dit moment op een rij.

- Door Mark Gamble | 05/02/19 17:39

Samsung Gear Fit 2 Pro review

De Samsung Gear Fit2 Pro is een compacte en goedkopere variant van de horlogevormige Samsung SM-R600 Gear Sport. Wij droegen deze fitnessband enkele maanden rond de pols. Wat zijn de ervaringen na een tijd gebruik? Lees het in de Samsung Gear Fit2 Pro review.

- Door jozef-schildermans | 01/02/19 09:01

Laatste Vacatures